DİYARBAKIR / SUR - Satı İmam Hatip Ortaokulu

04123132014
Satı mahallesi No6 SUR/DİYARBAKIR
Vizyon
AKADEMİK, SOSYAL,KÜLTÜREL VE SPORTİF BAŞARILARI HERKES TARAFINDAN KABUL EDİLMİŞ,İLÇEDE TERCİH EDİLEN BİR OKUL OLMAKTIR.
Misyon
YENİLİKLERE AÇIK ,SÜREKLİ ,KENDİNİ GELİŞTİREN GENÇ ÖĞRETMEN KADROSUYLA ÖĞRENCİ MERKEZLİ EĞİTİM VEREN,TEKNOLOJİYİ KULLANAN,VELİLERİN İHTİYAÇ DUYDUKLARI HER AN OKUL İDARESİ VE ÖĞRETMENLERE ULAŞIP,REHBERLİK HİZMETİ ALABİLDİKLERİ,ÖĞRENCİLERİN BAŞARILARINI ÖN PLANDA TUTUP KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYEN ÇAĞDAŞ BİR EĞİTİM KURUMUYUZ.
08.30-15.05
SERVİS
Servis Bilgisi
Okulumuza ulaşım öğretmenlerimizi taşıyan özel servis aracı ve öğretmenlerin kendi araçları ile sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Sur ilçesi Satı mahallesinde bulunmaktadır. Dicle Üniversitesi Ziraat fakültesine uzaklığı 10 km kadardır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz her eğitim öğretim dönemi TÜBİTAK 2204 proje yarışmalarına çeşitli projeler ile katılım sağlamaktadır.